Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricţii de circulaţie pe mai multe străzi, înaintea meciului FCSB - CFR Cluj

fanatik.ro
craiova suporteri
Pentru buna desfăşurare a competiţiei, traficul rutier va fi restricţionat pe mai multe străzi şi bulevarde din municipiu.

"Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploieşti, alături de efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău, I.P.J. Buzău, I.S.U. Buzău şi Poliţia Locală, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la şi de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul municipiului. Peste 150 de jandarmi, 53 de poliţişti şi 20 de poliţişti locali vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a arenei sportive, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor, pentru prevenirea apariţiei unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine şi siguranţă publică", se arată într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

Meciul va începe la ora 21,30, iar accesul spectatorilor în incinta arenei sportive se va realiza începând cu ora 19.30.

"Pentru a evita neplăcerile produse de aglomerări în zona caselor de bilete şi a punctelor de acces în tribune, recomandăm spectatorilor să vină din timp la stadion şi să-şi ocupe locurile inscripţionate pe documentele de acces. De asemenea, având în vedere faptul că în zona apropiată stadionului de fotbal, accesul în parcări va fi restricţionat, recomandăm folosirea mijloacelor de transport în comun pentru deplasare la/de la stadion. Menţionăm faptul că, începând cu ora 19.00, traficul rutier va fi restricţionat total pe bulevardul Mareşal Alexandru Averescu, de la intersecţie cu strada Spiru Haret până la intersecţia cu bulevardul Nicolae Bălcescu; bulevardul Stadionului, de la intersecţia cu bulevardul Nicolae Bălcescu până la intersecţia cu Aleea Castanilor. De asemenea, cu aceeaşi ora, traficul rutier va fi parţial blocat pe strada Traian Vuia, respectiv blocarea accesului şi ieşirii autovehiculelor din strada Traian Vuia în bulevardul Mareşal Alexandru Averescu", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.