Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricțiile de circulație în zona Eroilor se mențin timp de 30 de zile

carosabil-surpat-bulevardul-eroilor-din-capitala

Primăria Municipiului București (PMB) anunță că restricțiile de circulație din zona Eroilor din Capitală vor fi menținute pentru 30 de zile, perioadă în care traficul rutier dinspre cartierele Drumul Taberei și Militari către centrul Bucureștiului se va desfășura pe rute ocolitoare.

Restricțiile de circulație au fost instituite, încă de sâmbătă, din cauza tasării unei porțiuni de carosabil la intersecția Bulevardul Eroilor cu Bulevardul Eroii Sanitari, situație cauzată de o surpare a pământului în timpul lucrărilor de extindere a liniei de metrou Eroilor – Drumul Taberei.

Potrivit unui comunicat remis de PMB, circulația rutieră în zonă se va desfășura pe următoarele rute:

  • Sensul de coborâre dinspre cartierele Drumul Taberei și Militari se va face prin Șoseaua Pandurilor – Calea 13 Septembrie, precum și prin Șoseaua Geniului – Șoseaua Cotroceni.
  • Pe sensul spre urcare către cele două cartiere, circulația rutieră se va desfășura prin Splaiul Independenței – Șoseaua Cotroceni – Șoseaua Geniului; Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul Vasile Milea și prin Splaiul Independenței – strada Elefterie – Bulevardul Eroilor.

Primăria Capitalei adresează un apel public rezidenților din strada Dr Gheorghe Marinescu și Elefterie – proprietari de mașini – să elibereze carosabilul de autoturismele parcate pe aceste artere. Pe cele două artere se va institui, încă de duminică, restricția de ”oprire interzisă”, măsură care ajută în procesul de fluidizare al traficului.”, se arată în comunicatul PMB.

În comunicatul citat se mai precizează că Brigada de Poliție Rutieră, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București și Poliția Locală a Sectoarelor 1, 3, 4, 5 și 6 vor suplimenta cu 40 de echipaje numărul de echipaje în stradă, față de prezența constantă pe arterele Capitalei în condiții normale de trafic.

Sursa foto: Mediafax

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.