Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rețeaua de termoficare din Ploiești va fi reabilitată cu o finanțare europeană de 24 de milioane de euro

canal2.md
bani euro

Rețeaua primară de termoficare a orașului Ploiești va fi reabilitată cu bani europeni de Consiliul Județean Prahova. Autoritățile prahovene au depus joi cererea pentru obținerea unei finanțări de aproximativ 24 de milioane de euro.

Reprezentanții Consiliului Județean Prahova au anunțat pe Facebook că în ultima zi a anului au depus cererea de finanțare. Potrivit autorităților, pentru prima dată în ultimii 30 de ani administrația publică județeană investește în reabilitarea rețelei de termoficare a orașului Ploiești, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Inedit - Alina Gorghiu îi cere explicații OFICIAL Ralucăi Turcan/ DOCUMENT

„Consiliul Județean Prahova a depus, astăzi, 31.12.2020, cererea de finanțare pentru reabilitarea, pe fonduri europene, a rețelei primare de termoficare a Municipiului Ploiești, în lungime de aproape 25 km. Valoarea proiectului de investiții este de 114.753.366,92 de lei (aproximativ 24.000.000 de euro) și acesta va fi finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Cu bani europeni, vom pune la punct rețeaua primară de termoficare a Municipiului Ploiești, aflată în proprietatea județului Prahova”, a scris, pe Facebook, președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Investiția va duce la reducerea pierderilor în rețeaua de transport, la îmbunătățirea parametrilor tehnici de transport a energiei termice și la reducerea costurilor de exploatare și mentenanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.