Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revin NINSORILE în România: În ce zone vom avea zăpadă și care este prognoza pentru următoarele zile

ninsori

Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Duminică, în Capitală va ploua slab, iar noapte vor fi precipitaţii mixte.

Duminică, vremea va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. În prima parte a intervalului va ninge la munte și în Maramureș, vor fi mai ales ninsori în Transilvania și Moldova, precipitații mixte în Crișana și predominant ploi în Banat și pe arii restrânse în celelalte regiuni. În cea de a doua parte a intervalului, temporar, precipitații se vor semnala ma ales în jumătatea de sud-est a țării, astfel: ninsori în zona montană, îndeosebi ninsori în Transilvania și Moldova și mixte în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar noaptea, trecător, în sudul Moldovei și Muntenia. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în jumătatea de nord a Moldovei și 7 grade în sudul teritoriului, iar cele minime se vor situa, în general, între -7 și 3 grade, cu cele mai scăzute valori în Maramureș. Izolat va fi ceață.

Citește și: Victor Ponta 'APRINDE' scandalul momentului în lumea politică: 'Știam că se falsifică probe la DNA Ploiești'

În București, vremea va fi închisă și normală din punct de vedere termic. Trecător, ziua, va ploua slab, iar noaptea vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4...6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Luni, valorile termice se vor menține în jurul mediilor multianuale specifice acestei date. Cerul va fi mai mult noros. Se vor semnala precipitații la munte, în regiunile sud-vestice, sudice și izolat în restul teritoriului. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zonele de deal și montane și mixte în rest. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și local în sudul Banatului, Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade în Moldova și estul Transilvaniei și 7 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -13...-12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 1...2 grade în Banat și pe litoral.

În București, luni vremea se va menține închisă și, temporar, va ninge slab, iar în cursul zilei vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade.

Marți, vremea va fi închisă și se vor semnala precipitații pe arii extinse în jumătatea de vest a țării și local în celelalte regiuni. Va ninge la munte și în Moldova, vor predomina ninsorile în Maramureș și Transilvania, iar în Crișana, Banat, Oltenia și Muntenia vor fi precipitații mixte. În Dobrogea va ploua. Izolat, în sud-vest, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări la munte, precum și, local și temporar, în sud-vestul, sudul și centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade în nord-estul țării și 6 grade în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 3 grade.

În București, marți vremea va fi închisă și temporar vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -2...0 grade.

Miercuri, vremea se va menține închisă și se vor semnala precipitații pe arii extinse în sudul și estul țării și local în rest. La munte și în Moldova va ninge, în Maramureș, Transilvania, Oltenia și Muntenia vor fi precipitații mixte, iar în Crișana, Banat și Dobrogea vor predomina ploile. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte și local în regiunile sudice și centrale, cu precădere în cursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade în nordul Moldovei și 7 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 3 grade.

Citește și: Ponta spune 'ADEVĂRUL' despre plecarea sa de la Guvern: 'A fost planul doamnei Kovesi de a-și păstra funcția'

În București, miercuri vremea se va menține închisă și temporar va ninge, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -2...0 grade.

Joi, vineri și sâmbătă, vremea va fi rece, chiar geroasă noaptea spre sfârșitul intervalului, în cea mai mare parte a țării. Local și temporar, mai ales la începutul intervalului, vor fi precipitații, predominant ninsori.

În București, vremea se va răci și, temporar, mai ales la începutul intervalului, va ninge, anunță România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.