Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revista ,România Mare' a ajuns la numărul 1500

Revista Romania Mare

Revista ,,România Mare” sărbătorește, în această săptămână apariția a 1500 de numere. Lansată în vremurile tulburi ale anului 1990, Revista ,,România Mare” a reprezentat de-a lungul anilor un adevărat ,,far călăuzitor” pentru toți românii care și-au dorit și își doresc o Românie modernă, prosperă și, mai ales, stăpână pe propriul ei destin.

Fondată de către Eugen Barbu și Corneliu Vadim Tudor, ,,România Mare” a avut un prim tiraj de 50.000 de exemplare, iar în câteva săptămâni, tirajul a ajuns la 800.000 de exemplare, un număr record pentru presa românească, creând un adevărat fenomen de masă care, așa cum se știe, a dus la înființarea Partidului România Mare.

Citește și: Zi de FOC în Parlamentul European - Calculele arată că Ursula von der Leyen NU are destule voturi ca să preia șefia Comisiei Europene

,,După plecarea dintre noi a tatălui meu, Corneliu Vadim Tudor, revista a rezistat șocului dispariției fondatorului ei, continuând să apară săptămână de săptămână, neântrerupt, ajungând iată, în această săptămână, la numărul 1500”, a declarat Lidia Vadim Tudor, redactorul șef al Revistei ,,România Mare”.

Relația cu formațiunea politică lansată la un an după apariția revistei, respectiv Partidul România Mare, o considerăm ca fiind parte din trecut, în prezent revista fiind total desprinsă de partid. ,,Așa cum am declarat, nu mai există nici un fel de conexiune între cele două entități, revista și partidul alegând să aibă drumuri și evoluții separate, încă de anul trecut”, a precizat Lidia Vadim Tudor.

În ceea ce privește viitorul revistei, aceasta va continua să apară în print, atât timp cât este solicitată pe piață, urmând ca domeniul online să fie dezvoltat, în conformitate cu cerințele viitorului. ,,Ne dorim să fim mai vizibili pe zona online și avem în vedere o dezvoltare pe acest segment. Totodată, încercăm ca linia revistei să rămână așa cum a dorit tatăl meu, una naționalistă, culturală, care să sprijine valorile tradițională ale României și să aducă un plus de încredere și speranță în inimile românilor. Le mulțumim tuturor cititorilor noștri fideli, fără susținerea cărora în această săptămână nu am mai fi sărbătorit apariția pe piață a numărului 1500, 29 de ani de apariție neîntreruptă”, a mai declarat Lidia Vadim Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.