Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revista Vogue nu va mai angaja modele cu vârsta sub 18 ani, după experiențele nefericite reclamate de mai multe tinere, printre care și o româncă

voguescovers.blogspot.com
vogue

Ediția americană a revistei Vogue a anunțat, după experiențe nefericite reclamate de mai multe tinere, printre care și Andreea Diaconu, că nu va mai angaja modele cu vârsta sub 18 ani, anunțul urmărind schimbarea standardelor legate de acestea în industria modei, potrivit people.com, scrie Mediafax.

Printre argumentele care susțin hotărârea celebrei publicații de modă și stil se numără și cazul modelului român Andreea Diaconu, care a lucrat pentru companii precum Gucci, Dolce & Gabbana și Belstaff.

Tânăra a povestit despre faptul că i s-a cerut la vârsta de 14 ani să pozeze topless și cum, la 16 ani, i se spunea să meargă să interacționeze social în cluburi în care drogurile și alcoolul îi erau oferite în mod curent, chiar dacă le-a refuzat.

Citește și: ȘOCANT - Un copil în vârstă de 12 ani, găsit de scafandri mort pe fundul unui canal de irigaţii

"Gata: Nu este corect pentru noi, nu este corect pentru cititorii noștri și nu este corect pentru tinerele modele care se întrec pentru a apărea în aceste pagini", se arată într-un text semnat de Maya Singer și publicat, joi, pe site-ul revistei Vogue.

În afara cazului Andreei Diaconu, publicația citează și experiențele avute de modele precum Pasha Harulia și Imaan Hammam, care au început să pozeze de la 14 ani, petrecând uneori până la 20 de ore în ședințe foto.

Andreea Diaconu, în vârstă de 27 de ani, este unul dintre cele mai celebre modele din România la nivel internațional. A apărut pe copertele unor reviste din Franța, România, Rusia, Spania și Elveția. A pozat pentru Vogue pentru prima dată la vârsta de 21 de ani. În 2014, a pozat pentru Belstaff într-o ședință foto alături de David Beckham. A fost descoperită ca model la vârsta de 11 ani și a obținut primele contracte la 13 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.