Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTA continuă: 'PNL nu este al lui Iohannis, este al liberalilor'

sigla pnl

Rezultatele sub aşteptări ale PNL la alegerile locale au stârnit o revoltă în partid împotriva lui Iohannis. Vârf de lance este senatorul Cristian Bodea, care susţine că PNL a decontat greşelile preşedintelui, fiind un partid care doar execută ordinele de la Cotroceni. Bodea spune că nu are de când să plece la alt partid, iar dacă va fi dat afară din cauza declaraţiilor la adresa lui Iohannis va fi un "analist politic fericit".

Vezi şi: ATAC violent din PNL la 'ayatollahul' Iohannis: 'Românii nu dau doi bani...'

"Cristian Bodea vrea un partid liberal liber! Nu pleaca nicaieri! Spre dezamagirea unora din varf, nu ma intereseaza ALDE. Nu sunt prost sa ma parchez intr-un cimitir de elefanti si la mana "invietorului" Dragnea.

Cristian Bodea ramane in PNL si lupta pana la capat! Pentru un partid liberal LIBER! Pot ei incerca sa imi inchida gura, dandu-ma afara. Dar, nu imi pasa! M-am saturat sa stau cu pumnul in gura de un an jumate! M-am saturat sa mi se spuna sa nu gandesc, ci sa proslavesc! Ma doare "coloana"! Mai bine analist politic fericit, decat liberal garbovit si ingradit!

Cristian Bodea nu pleaca din PNL! Eu am luptat pentru partidul acesta 16 ani, din 2000. Si am adus rezultate mari la Bihor. Alaturi de ceilalti liberali bihoreni. Nu ma va da pe mine afara Iohannis, parasutat in partid pe usa din dos, de 3 ani.

Cristian Bodea nu mai accepta dictatura in PNL! Nu mai accepta presedinti impusi de Iohannis! Nu mai accepta discursuri impuse de Iohannis! Nu mai accepta sa traiasca in frica intr-un partid LIBERAL!

PNL nu este al lui Iohannis, este al liberalilor! PNL trebuie sa isi aleaga conducerea intr-un Congres democratic, nu la ordine nemtesti! PNL trebuie sa redevina un partid de dreapta, liber si nesupus!

Nu mor leii cand vor hienele!", scrie Bodea pe Facebook.

Vezi şi: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016: Cine a câștigat consiliile județene/ HARTĂ

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.