Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂ pe Facebook! Traian Băsescu, schimb de replici cu internauții: Eu am băut doar apă, dar tu?

basescu rade

Fostul preşedinte Traian Băsescu a mărturisit într-o postare pe Facebook că a urmărit duminică un concert al formaţiei ABBA, apreciind cum suedezii ei au ştiut să se retragă atunci când au simţit că nu pot oferi mai mult, şi a comentat că are respect pentru cei şase membri ai formaţiei. Utilizatorii i-au atras atenţia că ABBA e formată din doar patru membri, iar Băsescu le-a răspuns ironizându-i şi insistând că, de fapt, sunt şase: „Silvică dragule, eu am băut doar apă, dar tu?”.

În final, Băsescu a editat postarea iniţială, scriind „4+2”, fără însă să precizeze care sunt ceilalţi doi la care s-a referit.

Consiliul Fiscal, AVERTISMENT pentru români: Guvernul va fi nevoit să ia măsuri...

„Ieri seară, în pauza de o oră rezervată desemnării câştigătorului Eurovision România, TVR, extrem de inspirat, a difuzat timp de aproape o oră un concert ABBA. A fost o întoarcere în timp care mi-a umplut sufletul de bucurie.
Spectacol de mare calitate, un spectacol al valorii artistice, un spectacol al decenţei, un spectacol al oamenilor care şi-au pus sufletul în cântecele lor şi le-au dat lumii în anii 74 -82.
Acum am primit şi răspunsul la întrebarea “de ce nu au mai vrut niciodată să cânte împreună” după ce au anunţat că formaţia şi-a încetat activitatea. Au dat toată frumuseţea sufletelor lor în cei aproape 10 ani de creaţie la vârf. Au „ars” în 10 ani cât noi toţi într-o viaţă.
După ce au oferit lumii tot ce au avut, dacă ar fi încercat să mai cânte împreună după ani, nu aveau ce să ne mai dea în plus şi, ca mari artişti, ca mari caractere, n-au vrut să-şi înşele publicul.
Dacă până azi i-am iubit pentru că au făcut o muzică extraordinară, muzica tinereţii mele, de azi, după ce i-am revăzut la TVR în concertul ABBA, îi şi respect enorm ca artişti, ca oameni, pentru că au ştiut când să se oprească. Nu mai aveau nimic de dat lumii. Dăduseră tot şi au plecat.
Cei şase (4+2) suedezi de la ABBA ne-au dat tuturor o lecţie de viaţă”, scrie Traian Băsescu pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.