Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revolta unui lider de ONG anti-drog, după ce un politician a fost prins cu droguri în Parlament: 'Ministerul Sănătății nu a avizat Strategia Națională Antidrog'

ciado.ro
CIADO

Lazăr Gigel, șeful ONG-ului anti-drog CIADO, trage un semnal de alarmă asupra problemei drogurilor din România. El susține că Ministerul Sănății nu a avizat Strategia Nationala Antidrog, prin care dependenții și consumatorii ocazionali ar putea să fie ajutați.

„Ministerul Sănătăţii - România, condus de d-na ministru Ioana Mihăilă are spre avizare Strategia Nationala Antidrog inca din luna mai 2021. Am ajuns aproape in septembrie si Ministerul Sanatatii nu a avizat Strategia Nationala Antidrog, adica exact ministerul ce ar trebui prin reteaua de sanatate sa se ocupe de consumatorii ocazionali si dependenti de droguri. Motivele? Simplu, sunt alte prioritati. Stiti doamna ministru cati parinti sunt zilnic pe la portile centrelor de tratament?

Am o singura intrebare catre d-na ministru si ceilalti decidenti din Ministerul Sanatatii. Aveti copii?”, a spus Lazăr Gigel, șeful ONG-ului anti-drog CIADO, pe pagina sa de Facebook.

Purtătorul de cuvânt al AUR, Mircea Gheorgheosu, a fost depistat în clădirea Parlamentului cu un plic cu substanțe suspecte, cel mai probabil cannabis (mai multe aici).

Vezi și: Poliția Capitalei confirmă: Droguri găsite asupra unui angajat din Parlament. A fost sesizată DIICOT .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.