Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Beat la volan, un consilier de la Garda Forestieră a accidentat un copil și a fugit de la locul accidentului

www.sokant.ro
politia nu treceti

O fată în vârstă de 13 ani din Alexandria a fost lovită de o mașină condusă de un consilier al Gărzii Forestiere, care băuse. Șoferul a fugit de la locul accidentului și a fost găsit mai târziu, polițiștii stabilind că el avea permisul suspendat tot pentru că a condus beat, scrie Mediafax.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii au fost sesizați marți prin 112 cu privire la faptul că la intersecția a două străzi din Alexandria a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor cercetări, un bărbat în vârstă de 56 de ani a făcut un viraj cu mașina, moment în care a lovit o fată în vârstă de 13 ani din Alexandria, care traversa strada prin loc nepermis.

Fetița a fost transportată la spital, cu răni ușoare, însă, potrivit polițiștilor, șoferul mașinii consumase alcool și a părăsit locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, șoferul a fost găsit mai târziu de către polițiști.

"Șoferul a părăsit locul accidentului, fiind găsit în autoturismul care provocase accidentul la circa 60 de metri de locul producerii accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,39 mg/l acool pur în aerul respirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de probe de sânge. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul avea și dreptul de conducere suspendat, pentru săvârsirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragole.

Citește și: Sentință DEFINITIVĂ - Mircea Badea și Antena 3 trebuie să plătească DAUNE MORALE unui scriitor .

 

Potrivit unor surse locale, bărbatul care a cauzat accidentul este consilier în cadrul Gărzii Forestiere București, instituție subordonată Ministerului Apelor și Pădurilor.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere pe drumurile publice fără permis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.