Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Doi părinți și-au VIOLAT, ani la rând, fiica: Detalii CUTREMURĂTOARE oferite de anchetatori

socant

Doi părinţi, soţ şi soţie, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile printr-o decizie a Judecătoriei Timişoara, ei fiind cercetaţi de către procurori pentru viol şi rele tratamente aplicate fiicei lor, în prezent în vârstă de 13 ani.

Potrivit unui comunicat transmis joi, redacției STIRIPESURSE.RO, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, Moldovan-Pascar Claudius-Caius este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de viol şi rele tratamente aplicate minorului, iar soţia sa, Moldovan-Pascar Mariana, de rele tratamente aplicate minorului.

Citește și: Ministrul Muncii a recunoscut! Ce s-ar putea întâmpla cu salariile angajaților dacă se vor muta contribuțiile pe angajat

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a rezultat că în perioada 2009 - 2016 ''cei doi inculpaţi ar fi aplicat fiicei lor, în prezent în vârsta de 13 ani, tratamente constând în repetate agresiuni fizice şi verbale, precum şi în omisiunea de a-i asigura o alimentaţie adecvată şi condiţii minime de igienă, fiindu-i pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică şi psihică'', arată prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, Claudia-Irina Chivu, în comunicatul menţionat.

Din probatoriu a mai rezultat şi faptul că în perioada menţionată, inculpatul ''ar fi întreţinut în mod repetat acte sexuale cu fiica sa minoră, profitând de autoritatea avută asupra acesteia, în calitate de părinte'', precizează sursa citată.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Liviu Dragnea: Ce salariu are, de fapt, liderul PSD

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.