Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR - STS tace după ce a comis-o grav în cazul criminalului din Caracal

113 sts

Revoltător! STS  a refuzat să comenteze situația, după ce a furnizat trei locații greșite în cazul criminalului din Caracal, precizând că reprezentanții fac o analiză și vor transmite ulterior un punct de vedere oficial, anunță Realitatea Tv.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, susține că STS a direcționat greșit polițiștii către trei locații din Munții Apuseni.

"A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo și nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Așa au ajuns în zona locației respective și au văzut o mașină care fusese de câteva ori pe imagini. La șase dimineața au făcut perchezițiile și au găsit într-un butoi mai multe rămășițe umane cu niște inele, bijuterii. Rămășițele vor fi expertizate", a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, potrivit Mediafax.

Casa GROAZEI din Caracal - Polițiștii au găsit DEZASTRU la locuința mecanicului suspect de dispariția a două adolescente / FOTO

Drăgan a precizat că au trecut mai multe ore de la momentul apelului către 112 și cel al perchezițiilor, întârzierea fiind cauzată atât de adresele greșite furnizate de STS, cât și de timpul necesar obținerii mandatelor de percheziție.

”A trecut un timp destul de îndelungat de la apelul la 112 până la momentul în care STS a comunicat cele trei adrese greşite. Iniţial, am primit o arie de unde s-ar fi efectuat apelul. Apoi am primit cele trei locaţii, au fost necesare mandate de percheziţie, s-a pierdut timp şi cu efectuarea acestor trei perechezitii în urma cărora nu s-a găsit nimic. Colegii mei au ajuns la a patra locaţie. Aşteptăm rezultatul de la medicina legală să confirme dacă sunt rămăşiţe de natură umană. Indiciile există, obiectele găsite în butoi ar părea că aparţin fetei care a dispărut pe 24 iulie de acasă. Cu siguranţă au trecut ore bune - n.r. de la apelul la 112 la momentul intrării în casă", a declarat Georgian Drăgan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.