Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezultatele CURS Avangarde în presa internațională

logo curs mai inalt

CURS și Avangarde au fost singurele institute de sondare care au fost acreditate de către Biroul Electoral Central pentru a efectua în ziua alegerilor europarlamentare 2019 un sondaj de tip exit-poll. Datele oferite de acestea la ora 21:00 au stârnit interesul presei internațioanele, fiind dezbătute în mai multe publicații.

Cotidianul New York Times a citat rezultatele oferite de CURS Avangarde și a menționat scăderea radicală a Partidului Social Democrat.

Agenția chineză de știri Xinhua a remarcat în urma sondajelor, scăderea Partidului Social Democrat cu aproape 20 de procente și creșterea Partidulului Național Liberal cu 5 procente față de alegerile de acum 2 ani și jumatate.

Citește și: Dispariția 'demonului' Liviu Dragnea aduce probleme celor de la PNL-USR-PLUS. Stelian Tănase: 'E o problemă aproape fără rezolvare...'

Cotidianul Lemonde și RTE au anunțat faptul că PNL și Alianța USR-PLUS au adunat aproximativ 50% din voturile exprimate conform sondajului realizat de CURS Avangarde.

Intellinews.ro a comentat faptul că, deși în urma sondajului se află la egalitate, noaptea alegerilor a fost una dificilă pentru Partidul Social Democrat.

Europe Elects a postat pe Tweeter susținerea record obtinută de către Partidul Național Liberal și a arătat ascensiunea avută în cadrul algerilor europarlamentare începand cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.