Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ricardo Grigore a fost convocat de urgenţă la selecţionata U21 în locul lui Denis Drăguş

nationala tineret fotbal

Selecţionerul Mirel Rădoi a decis să îl cheme la lotul naţional U21 pe Ricardo Grigore de la Dinamo Bucureşti după ce Denis Drăguş s-a accidentat, informează frf.ro potrivit news.ro

În urma unui contact, mijlocaşul de la FC Viitorul a acuzat dureri la călcâi. Iniţial s-a crezut că este vorba doar de o contuzie şi că nu e ceva grav, însă la antrenamentul de joi seara durerea s-a accentuat. Vineri dimineaţă, fotbalistul nu s-a pregătit alături de colegii săi, iar după masa de prânz a mers cu medicul echipei naţionale U21, Adrian Nica, la o clinică pentru a efectua o radiografie. Diagnosticul a fost: fractură trabeculară de calcaneu.

Pentru a fi siguri că acesta este diagnosticul, jucătorul a făcut un control suplimentar la un spital din Cesena, iar părerea medicului ortoped de acolo a fost aceeaşi. Apoi, s-a luat legătura cu doctorul clubului FC Viitorul, George Puflene, i s-a trimis radiografia pentru a o vedea, iar acesta a admis şi el că Drăguş nu va putea evolua la Euro 2019.

În aceste condiţii, staff-ul de la lotul naţional U21 a anunţat UEFA de accidentarea mijlocaşului şi a cerut înlocuirea acestuia în lotul pentru Campionatul European. Selecţionerul Mirel Rădoi a decis să apeleze la Ricardo Grigore, jucătorul lui Dinamo Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.