Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Richard Keogh, căpitanul echipei Derby County, indisponibil 15 luni după ce a fost implicat într-un accident rutier

Richard Keogh (33 de ani), căpitanul echipei din liga a doua engleză Derby County, va fi indisponibil timp de aproximativ 15 luni, până în decembrie 2020, după ce a suferit o ruptură la două dintre ligamentele genunchiului, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Olguța Vasilescu îl laudă pe ministrul preferat de Liviu Dragnea: ‘Urmează să lanseze luna aceasta’

Potrivit SkySports, investigațiile medicale au confirmat că fundașul central a suferit o ruptură atât la ligamentul încrucișat anterior, cât și la cel colateral medial, în urma unui accident rutier suferit după o petrecere în oraș la care au participat și alți coechiperi.

Richard Keogh este unul dintre cei mai longevivi jucători de la Derby County, fiind fotbalist de bază la echipa pregătită de Phillip Cocu. Căpitanul englezilor a fost integralist în primele opt etape din Championship disputate de echipa sa.

Richard Keogh şi alţi doi coechipieri, Tom Lawrence şi Mason Bennett, s-au aflat la o petrecere organizată de club, marți seara, însă au insistat să rămână după ora stabilită şi să consume băuturi alcoolice. Conform BBC, Lawrence şi Bennett au condus sub influenţa alcoolui, iar grupul de jucători de la Derby County a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia Keogh a suferit accidentarea gravă la genunchi.

Citește și: Klaus Iohannis intervine în scandalul momentului! Solicitare de ultim moment către Viorica Dăncilă .

Într-un comunicat emis de Derby County, clubul a recunoscut şi a condamnat faptele căpitanului echipei.

“În urma unui incident care a implicat alcoolul, Richard Keogh a suferit o accidentare serioasă la genunchi care nu îi va permite să mai joace în acest sezon. Jucătorii implicaţi în accidentul de marţi seara vor fi supuşi unei investigaţii riguroase conform regulamentului de ordine interioară (...). Cei implicaţi în accident vor plăti greu pentru acţiunile lor, însă îi vom susţine cu recuperarea şi reintegrarea în echipă”, se arată în comunicatul clubului din Championship.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.