Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

River Plate calificată în finala Copa Libertadores, după ce a eliminat-o pe rivala Boca Juniors

Echipa argentiniană River Plate s-a calificat în finala Copa Libertadores, miercuri dimineața, după ce a pierdut meciul retur cu marea rivală Boca Juniors, scor 0-1. River Plate a avansat în ultimul act grație scorului general, 2-1.

După victoria înregistrată în tur, scor 2-0, pe teren propriu, River Plate a mers pe stadionul "La Bombonera", din Buenos Aires, unde a fost întâmpinată de o atmosferă ostilă, specifică meciurilor intitulate "Superclasico".

Boca Juniors a deschis scorul prin venezueleanul Hurtado, în minutul 80, însă reușita atacantului de 19 ani nu a fost suficientă. Gazdele, pentru care Carlos Tevez a fost integralist, iar Daniele De Rossi rezervă, au părăsit competiția, după 1-2, la general.

În ultimul act din Copa Libertadores, River Plate va întâlni o formație din Brazilia, care urmează să fie stabilită în urma returului dintre Flamengo și Gremio. În prima manșă, cele două au remizat, scor 1-1.

River Plate este deținătoarea trofeului Copa Libertadores. În 2018, argentinienii s-au impus în finală chiar contra celor de la Boca Juniors, scor 5-3, la general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.