Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robbie Williams, mesaj special pentru fiica Andreei Esca: Este timpul să o ierți pe mama ta/ Video

Sursa Foto: Captura Youtube
andreea esca robbie williams

Celebrul artist britanic Robbie Williams se pregătește pentru un concert în România, iar înainte de a veni în țara noastră i-a acordat un interviu Andreei Esca pentru revista Alistmagazine. În cadrul interviului, Esca i-a povestit artistului cum și-a ținut fiica o zi întreagă în fața unui lift pentru a-l vedea pe Robbie Williams. Vizibil marcat de această poveste, artistul i-a transmis Alexiei, fiica Andreei Esca, că a venit timpul să o ierte pe mama ei pentru ceea ce a făcut în urmă cu 16 ani.

„În 2006, cred, erai în Budapesta. Eram în același hotel, fiica mea avea 6 ani, și i-am spus că trebuie să așteptăm în fața liftului ca să-l vedem pe Robbie Williams. Ea era foarte mică și îi era foame și îmi spunea: «Hai să mâncăm!». Nu! Nu mergem să mâncăm, nu o să mori de foame, o stă stăm aici pentru că trebuie să-l vedem pe Robbie Williams și o să să stăm aici pentru că trebuie să-l vedem pe Robbie Williams. Am stat așa o zi întreagă și până în ziua de azi, când are 22 de ani, spune povestea asta. Le povestește prietenilor ei: «Așa e mama! A trebuit să stăm o zi întreagă în fața liftului ca să-l vedem pe Robbie Williams»”, i-a povestit Andreea Esca.

„Serios?”, a reacționat Robbie Williams.

„Spune-i să mă ierte pentru acest lucru, te rog!”, l-a rugat Andreea Esca pe artist.

Robbie Williams i-a transmis mesajul Alexiei, însă doar cu o condiție: „Cred că este timpul să o ierți pe mama ta. Așa e și soția mea, nu uită nimic, mă iartă, dar își amintește tot. Așa că eu îi spun fiicei tale să te ierte, iar tu îi spui soției mele să mă ierte”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.