Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Cazanciuc: 'Este nevoie să gândim în perspectivă. Să continuăm pe drumul concret, început acum 4 ani de primarul general Gabriela Firea'

PSD
Robert Cazanciuc

Senatorul Robert Cazanciuc îi îndeamnă pe bucureșteni să voteze pentru continuarea proeiectelor pentru Capitală începute de primarul general Gabriela Firea. Cazanciuc explică faptul că bucureștenii trebuie să privească în perspectivă și să susțină planurile primarului general, Gabriela Firea.

„Trăim într-un oraș care păstrează clipele de glorie ale secolului XIX, „Micul Paris”...atunci când limba franceză se vorbea pe stradă, în cafenele şi restaurante, întâlniri, atunci când mari arhitecți francezi precum Albert Galleron, Cassian Bernard sau Xavier Villacrosse au construit inelul central al oraşului: case, magazine, palate, edificii publice.

Astăzi, dupa 50 ani de comunism, suntem părtași ai unei pagini de istorie care reface fața Bucureștiului și suprapune Bucureștiul vechi, Bucureștiul din perioada comunistă și cel de astăzi, frenetic, capitalist, în plină dezvoltare și modernizare.

Îmi place Bucureștiul și încerc să mă plimb de câte ori am timp, prin parcuri, prin centrul vechi, pe arterele nou construite, prin cartierele bucureștene. Vă vorbesc despre Bucureștiul serios și muncitor, creator și tenace, consecvent și puternic. Bucureștiul oamenilor, al universităților, al centrelor de cercetare, al școlilor, al parcurilor.

Citește și: Schimbări la foc continuu făcute de Klaus Iohannis!

Este Bucureștiul unor oameni care nu ies frecvent în față. Al unor oameni prea puțin celebri, dar fără de care nu ar fi posibilă funcționarea uriașei mașinării numită România. Sunt oamenii care muncesc serios, oamenii care creează, copii care visează, oamenii care își asumă răspunderi și iau decizii. Oamenii care pun bunăstarea societății mai presus de a lor.

Ca senator de București, m-a preocupat soarta orașului și a bucureștenilor și am încercat, de fiecare dată, să susțin proiecte și inițiative care să vină în beneficiul dezvoltării orașului, în beneficiul oamenilor.

Astăzi mai mult decât oricând, este nevoie să gândim în perspectivă. Să continuăm pe drumul concret, început acum 4 ani de primarul general Gabriela Firea.

La mulți ani, București! La mulți ani, bucureșteni!”a scris Robert Cazanciuc pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.