Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Cazanciuc i-a dat raportul lui Klaus Iohannis

iohannis

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat că i-a dat raportul, înainte de anunțul oficial, președintelui României, Klaus Iohannis, cu privire la propunerea lui Daniel Constantin Horodniceanu pentru funcția de procuror -șef al DIICOT. Cazanciuc nu a vrut să precizeze dacă Iohannis este de acord cu această propunere.

“Președintele României a fost informat de propunerea pentru funcția de procuror-șef al DIICOT, înainte de anunțul oficial”, a declarat astăzi ministrul Justiției, Robert Cazanciuc. Răspunzând unei întrebari, dacă Klauss Iohannis a fost de acord cu această propunere, Robert Cazanciuc a răspuns că “Vom vedea după terminarea procedurilor din CSM”.

Ministrul Robert Cazanciuc a lăudat activitatea lui Daniel Constantin Horodniceanu, dar a ținut să precizeze că toți candidații la această funcție au performat foarte bine. Urmează să fie audiat în CSM la începutul lunii mai.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, îl propune în funcţia de procuror şef al DIICOT pe Daniel Constantin Horodniceanu, care este, în prezent, şeful DIICOT Iaşi, recomandarea fiind trimisă, joi, Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.