Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Cazanciuc o susține pe Gabriela Firea în lupta pentru Primăria Capitalei: ce proiect laudă /VIDEO

Agerpres
Robert Cazanciuc
Robert Cazanciuc, președinte interimar al Senatului, o susține pe Gabriela Firea în lupta pentru Primăria Capitalei. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț despre școala românească înainte de 1989, însoțit de un text în care laudă proiectul Gabrielei Firea pentru transportul gratuit al elevilor. Acesta face o comparație între „mersul pe scara autobuzului cu ușile deschise” din trecut, care putea fi periculos pentru elevi și „mersul cu autobuzul ca  formă de socializare” din prezent.
„S-a întâmplat în perioada în care eram în școala generală, în liceu, transportul în comun foarte aglomerat. Mersul pe scara autobuzului de foarte multe ori. Copiii de astăzi nu știu aceste lucruri și este foarte bine că nu au aceste imagini legate de școală. În București, astăzi, copiii au bucuria mersului la școală cu mijloace de transport în comun. Mi s-a părut incredibil acest program început de Primăria Capitalei, de Gabriela Firea cu transportul gratuit al elevilor.”, spune Robert Cazanciuc în video.
Cadrul în care s-a filmat politicianul depănând amintiri este constituit de Prima Școală Românească din Brașov, o clădire ce datează din 1760 și care a fost declarată monument istoric.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.