Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Negoiță a EXPLODAT la adresa lui Nicușor Dan: Întârzie avizele pentru FLUIDIZAREA traficului

Facebook
Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat că există soluţii pentru fluidizarea traficului în Capitală, însă întârzie avizele de la Municipalitate pentru podurile şi pasajele din zonele cheie.

"Economie de timp şi de combustibil, mai puţini nervi şi stres în trafic, mult mai puţină poluare. Sună bine, nu? Dar aproape imposibil într-un oraş atât de aglomerat precum al nostru. Şi totuşi, dacă se vrea... se poate, deoarece, din fericire, avem şi soluţii de fluidizare: poduri şi pasaje în zonele cheie, atât de necesare pentru noi cei din S3, dar şi pentru cei care tranzitează sectorul nostru. Soluţii folosite cu succes în alte oraşe civilizate ale lumii la care şi noi ne uităm acum cu admiraţie. Problema este că, deşi soluţiile există, proiectele la fel.... avizele întârzie. Şi vă amintiţi că fix zilele trecute vorbeam de faptul că stăm cu aceste proiecte blocate, aşteptând unul - două avize de la Primăria Generală. De mai bine de un an", a scris Robert Negoiţă, miercuri, pe Facebook.

El a menţionat că are deja restul avizelor, câteva zeci de la diferite alte instituţii.

"Municipalitatea pare însă că are un alt ritm de lucru. Sau poate nu este pur şi simplu interesată de implementarea unor măsuri vitale pentru fluidizarea traficului şi reducerea poluării, pentru a trăi normal şi decent în acest oraş", a adăugat Robert Negoiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.