Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Negoiță acuză mafia retrocedărilor: 'Nu le va ieși, oricât de murdar joacă! Tic-tac!'

Robert Negoiță

Robert Negoiță, candidat la un nou mandat de primar al Sectorului 3, spune că a devenit o țintă a „mafiei retrocedărilor” pentru că primăria a început să câștige în instanță spații verzi și parcuri.

„M-am hotărât să nu mai tac! După cum știți, am atacat în instanță toate retrocedările ilegale de parcuri și spații verzi din Sectorul 3 făcute pe vremea fostului PD-L. Și surpriză! Am început să câștigăm pe banda rulantă. Primăria Sectorului 3, adică noi, cetățenii, am câștigat în primă instanță cele peste 12 ha din Parcul IOR. Și tăvălugul s-a pornit. În loc să-și numere banii și afacerile imobiliare, mafia retrocedărilor, una transpartinică, după cum se vede, e disperată. Și amenință și atacă, iar exponenții săi politici se dau peste cap să-i facă jocul.

Vreau să-i asigur pe toți de mai sus că degeaba au sperat că în luna septembrie, cât m-au curățat pe mine (așa cum s-au lăudat), își vor putea atinge obiectivele vizate de ani de zile. Juriștii Primăriei vor fi în continuare la toate termenele pe care Primăria S3 le are cu mafia retrocedărilor, pentru a ne recupera spațiile verzi și parcurile. Și că, indiferent ce presiuni vor face asupra angajaților Primăriei, presiunea oamenilor și a bunului simț e mai mare.

Iar eu urmează să vă povestesc în curând și despre amenințările, despre acțiunile disperate ale mafiei retrocedărilor care face orice zilele astea poate, poate va reuși să-și rezolve rapid problemele pe Sectorul 3 și să-și obțină câștigul mult așteptat, din terenurile pe care a pus ghearele.

Nu le va ieși, oricât de murdar joacă! Pe 28 lucrurile reintră în normal. AMR 14 zile! Tic-tac!

Va urma....”, a scris Robert Negoiță pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.