Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Negoiță, despre PSD: Niciodată nu am fost ca ei / Bădălău, Oprișan - ticăloși

Digi24
Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, s-a dezis total, luni seară, la Digi24, de partidul din partea căruia a fost ales edil în 2016:

  • Despre Marcel Ciolacu: „Saptamana trecuta ne-am vazut intr-o seara. Apreciez ca s-a inhamat la aceasta batalie (de reformare PSD), la aceste obiective pe care si le-a propus. Sper sa aiba succes, dar nu cred. Stiu ce am lasat acolo, nu cred in sansele de reusita.
  • Despre „căpușele” din PSD: „L-am mentionat pe dl Badalau. Oprisan, alt exemplu. N-as vrea sa ma duc pe o lista, ca nu e o chestiune de persoane, e de principii. Lista e cu ticalosii care au stat alaturi de Dragnea pana in ultima secunda si l-au ajutat si incurajat sa faca toate nenorocirile”
  • Despre faptul ca a crescut politic in PSD si ca a fost ales primar cu ajutorul PSD: „Si ce inseamna asta, ca nu inteleg absolut nimic. Daca nu erau parintii tai, tu nu existai. E adevarat. Am crescut in acest partid. Asta nu inseamna ca nu mai am dreptul la opinie, la identitate, ca mi-a sters ratiunea. Nu sunt pe principiul 'Daca ai fost ca ei, trebuie sa mori cu ei'. Niciodata (nu am fost ca ei). Niciodata nu am vazut politica ca un mod de a pricopsi”.

Vezi și: PNL şi USR-PLUS, la un pas să bată palma: Cum se vor împărţi sectoarele Capitalei (surse) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.