Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Negoiță își anunță revenirea în PSD: 'E o chestiune de pași revenirea mea în PSD. E foarte posibil să fuzioneze partidul cu PSD'

Facebook
Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, intenționează să revină în Partidul Social Democrat. Decizia a fost luată în urma mai multor discuții pe care le-a avut cu șefii PSD. Revenirea va avea loc, cel mai probabil, prin fuziunea partidului în care acum se află cu cel social democrat.

„PSD are șanse să se reformeze. Ajută că e în opoziție. Eu nu sunt o persoană conflictuală (n.r.: era vorba de Gabriela Firea). Unii avem principii, alții mai puțin, aici nu mă refer la cineva anume, ci în general.

Nu am de făcut nicio critică nimănui în partid. Eu sunt cel care a adus-o în PSD și în politică pe Gabriela Firea. Doar ce intrase în partid și eu sunt cel care am pus-o pe listă la Senat. Deci nu văd ce ar putea să aibă doamna Firea împotriva mea.

Am avut o discuție foarte serioasă cu cei trei lideri PSD în care lucrurile sunt clare. E o chestiune de pași revenirea mea în PSD. Dacă schimb partidul îmi pierd mandatul.

E foarte posibil să fuzioneze actualul partid în care sunt cu cu PSD. Îl apreciez pe liderul PSD”, a spus Robert Negoiță, la Digi24.

Citește și: SURSE - Ședință tensionată la PSD București: Gabriela Firea, Daniel Florea și Gabriel Mutu se opun revenirii lui Robert Negoiță în PSD .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.