Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ședință tensionată la PSD București: Gabriela Firea, Daniel Florea și Gabriel Mutu se opun revenirii lui Robert Negoiță în PSD

PSD
PSD sigla

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea le-a spus colegilor din partid, într-o ședință PSD București, organizație pe care o conduce, că este categoric împotriva revenirii în partid a primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, au declarat surse social-democrate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Filiala PSD București a organizat, la începutul săptămânii, prima întâlnire din noul an.

În timpul ședinței, Gabriela Firea a ridicat subiectul posibilității revenirii în partid a lui Robert Negoiță. Edilul a mers de Bobotează la sediul central al partidului și nu exclude să se întoarcă în partid printr-o fuziune între partidul său, 'Bucureşti 2020', și PSD.

Firea „s-a inflamat” în ședința PSD București și le-a spus colegilor că ea nu poate concepe să mai fie colegă cu Negoiță. Foștii primari Daniel Florea (Sectorul 5) și Gabriel Mutu (Sector 6) au susținut-o pe Firea.

„Este subiectul nr.1 în organizația București, azi. E un subiect delicat care a inflamat o parte din organizație. În primul rând, a inflamat-o pe Firea. Gabriel Mutu și Daniel Florea s-au declarat foarte solidari cu Firea. Nu poate să rămână așa, ori va escalada în curând, ori se va termina aici. Firea a spus că este o chestiune de 'ori, ori'.”, au declarat sursele citate, pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Dincolo de opiniile pro și contra din partid, din punct de vedere tehnic o revenire a lui Robert Negoiță în PSD se poate face prin Congres, astfel încât acesta să nu-și piardă mandatul de edil. Organizarea unui Congres este un proces care necesită timp, astfel că subiectul este departe de a fi tranșat.

Citește și: Augustin Zegrean face lumină în decizia CCR privind pensiile. Care sunt efectele .

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.