Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcescu s-a dezlănțuit în scandalul acreditărilor la MJ: Tudorel Toader, ești un idiot!

Robert Turcescu

Robert Turcescu a reacționat dur după ce Tudorel Toader a retras acreditările jurnaliștilor Ionela Arcanu și Ovidiu Oanță. Fostul junalist, acual deputat, îl consideră idiot pe ministrul Justiției și face apel la toți jurnaliștii acreditați să facă front comu cu cei doi colegi.

Jurnalista Ionela Arcanu (Realitatea TV), INTERZISĂ de Tudorel Toader la Ministerul Justiției

„Ovidiu Oanta e un jurnalist misto. Folosesc intentionat aceasta alaturare de cuvinte pentru ca prea mult s-au agatat niste neica-nimeni din meseria asta de mînerele unor formulari pretioase precum "jurnalist profesionist", "jurnalist cu state vechi" si altele asemenea. Deci, Oanta e misto: pune intrebari originale, alearga dupa o declaratie adeseori la propriu, stie ce vorbește si vorbește bine. E vechi in meserie, dar n-a imbatrinit degeaba.

Sa vina acum un politruc nenorocit ca Toader si sa-i retraga acreditarea la Ministerul Justitiei e, dincolo de imbecilitatea faptului in sine, o jignire greu de indurat pentru toti cei care inca mai cred in libertate de exprimare si libertatea de a pune intrebari incomode. Jignirea asta nu trebuie nici tolerata si nici lasata nesanctionata.
Prin urmare, TOTI ziaristii acreditati la Ministerul Justitiei ar trebui sa faca acum front comun cu Oanta si sa refuze sa mai preia stiri sau declaratii din acea zona pina cind nu se revine asupra deciziei de retragere a acreditarii.
Oanta e misto, fiti si voi solidari cu un jurnalist de la care oricind aveti ce invata!

P. S. Tudorel Toader, esti un idiot!

PPS Inteleg ca si Ionela Arcanu de la Realitatea Tv este in aceeasi situatie. Deci Toader e de doua ori idiot!” a posta Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.