Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roberto Stellone pus pe liber de Palermo

Fotbal
minifotbal

Roberto Stellone (41 de ani), antrenorul principal al echipei Palermo, unde evoluează atacantul George Pușcaș, a fost demis din funcție, a anunțat, marți, clubul care evoluează în Serie B, potrivit mediafax.

În ciuda faptului că echipa siciliană se află în lupta pentru promovare, clasându-se pe locul trei după 32 de runde, oficialii clubului au decis să renunțe la Stellone după ultimul rezultat din campionat, 1-1 cu Padova, formație din zona retrogradării.

Citește și: Surse S-a aflat motivul! De ce a fost, de fapt, Liviu Dragnea trădat de aliatul său de încredere

"Clubul Palermo anunță că a renunțat la colaborarea cu Roberto Stellone și staff-ul său. Le mulțumim pentru munca depusă. Prima echipă va fi condusă temporar de antrenorul echipei Primavera, Giuseppe Scurto, care va conduce ședința de antrenament de astăzi, alături de antrenorul cu portarii Vincenzo Sicignano", se arată în comunicatul emis de club.

Stellone se află la a doua demitere la Palermo, după ce a mai pregătit echipa în perioada aprilie - iulie 2018. De altfel, din ianuarie 2016 și până în prezent, sicilienii au schimbat nu mai puțin de 14 antrenori, majoritatea în mandatul președintelui Maurizio Zamparini, retras în 2017, recunoscut pentru obiceiurile sale.

Citește și: Simona Halep a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta! Problemele de sănătate îi dau bătăi de cap

Palermo mai are de disputat patru partide din actualul sezon, cu Livorno, Spezia, Ascoli și Cittadella. Echipa lui George Pușcaș se află pe locul trei, cu 57 de puncte, la trei lungimi în urma lui Lecce și la șase în spatele liderului Brescia, care au un meci mai mult disputat. Primele două clasate din Serie B își asigură promovarea în primul eșalon, în timp ce formațiile de pe locurile 3-8 vor merge la baraj.

La începutul lunii aprilie, presa din Italia a speculat faptul că George Pușcaș s-a certat cu antrenorul Stellone, după ce românul a întârziat la un antrenament. De la acel moment, internaționalul a intrat doar pe finalul meciurilor lui Palermo. În acest sezon, Pușcaș a marcat nouă goluri în 29 de partide pentru italieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.