Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer, ales pentru a şaptea oară sportivul elveţian al anului

digisport.ro
federer

Tenismenul Roger Federer a fost ales pentru a şaptea oară sportivul anului în Elveţia, el devansându-i pe ciclistul Nino Schurter (mountain bike), campion mondial la cross country, şi pe schiorul Beat Feuz, campion mondial la coborâre.

Federer, 36 de ani, a revenit cu succes în competiţii în 2017 după o accidentare, reuşind să câştige şapte turnee, între care Australian Open şi Wimbledon, şi să termine anul pe locul 2 ATP (cu 52 de victorii din 57 partide disputate), anunță News.ro.

Citește și: Messi a atins o nouă bornă istorică: Starul Barcelonei a ajuns la 525 de goluri şi l-a egalat pe Gerd Muller

El a mai fost desmenat sportivul anului în Elveţia în 2003, 2004, 2006, 2007, 2012 şi 2014. Severin Luthi, antrenorul lui Federer, a fost ales antrenorul anului.

Sportiva anului în Elveţia a fost desemnată schioarea Wendy Holdener, campionaă mondială la combinată, care a devansat o altă schioare, Lara Gut, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de la Saint Moritz, la Super-G. Cea mai bună echipă a fost naţionala de fotbal, care a obţinut calificarea la Cupa Mondială din 2018.

Gala Credit Suisse Sports Awards a avut loc al Zurich.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.