Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer COPIAZĂ modelul instituit de Simona Halep: mișcare strategică pentru numărul I mondial

Cel mai titrat jucător de tenis din istorie, Roger Federer, copiază traseul folosit de Simona Halep în competiția feminină. Federer a cerut și a primit un wild card la turneul ATP 500 de la Rotterdam, iar dacă va ajunge măcar în semifinale, atunci va reveni pe locul I ATP.

Citește și: Imagini emoţionante cu Simona Halep: Ce a făcut românca la Cluj - anunţ despre accidentare / FOTO

Citește și: A început RĂZBOIUL: Armata israeliană, operaţiune de anvergură la adresa Siriei

Aflat la 155 de puncte în urm actualului număr unu din tenisul masculin, Rafael Nadal, Roger Federer are nevoie de o calificare în semifinale pentru a face rocada la vârf şi a reveni pe prima poziţie ATP, pentru prima dată după noiembrie 2012. Concret, cel mai titrat tenismen din istorie, cu 20 de titluri de Mare Şlem în palmares, are nevoie de trei victorii în Olanda: trebuie să treacă mai întâi de un jucător venit din calificări, apoi de învingătorul meciului dintre Karen Khachanov şi Philipp Kohlschreiber, iar în final, în sferturi, de conaţionalul Stan Wawrinka.

Fanii tenisului au făcut imediat paralela cu WTA-ul şi au trimis săgeţi. "Dacă Wozniacki (sau orice altă jucătoare de tenis, mai puţin Williams, Azarenka sau Şarapova) ar fi făcut ce a făcut Federer pentru a fi din nou numărul unu, ar fi fost numită vultur., Dar, hei, este Federer..."

La polul opus s-au aflat organizatorii turneului, care, la a 35-a ediţie a întrecerii de la Rotterdam se bucură de prezenţa celui mai bun jucător de tenis al tuturor timpurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.