Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer s-a calificat în semifinala de la Australian Open după ce s-a impus în cinci seturi în fața jucătorului Tennys Sandgren

roger federer

Roger Federer (38 de ani, nr. 3 ATP) s-a calificat în semifinala de la Australian Open după ce s-a impus în cinci seturi în fața jucătorului Tennys Sandgren (28 de ani, nr. 100 ATP), scor 6-3, 2-6, 2-6, 7-6, 6-3, după trei ore și 28 de minute de joc, potrivit Mediafax.

Primul set a fost câștigat de Federer, scor 6-3, după 35 de minute. Americanul, de pe locul 100 în lume, s-a impus în seturile doi și trei, scor 6-2, 6-2, în 30, respectiv 39 de minute.

Citește și: SURSE - Thriller în Parlament: suspans major la moțiunea de cenzură

Elvețianul a câștigat seturile patru și cinci, scor 7-6 și 6-3, și va juca cea de-a 15-a semifinală din carieră de la Australian Open, acolo unde se va întâlni cu învingătorul meciului dintre Novak Djokovic (32 de ani, nr. 2 ATP) și Milos Raonic (29 de ani, nr. 35 ATP).

Roger Federer, în prezent pe locul trei mondial, a câştigat de şase ori titlul la Australian Open, ultima oară în 2018. Elveţianul este jucătorul cu cele mai multe titluri de Mare Şlem cucerite în carieră, 20, fiind urmat de Rafael Nadal, care a obţinut 19 astfel de distincţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.