Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ciocnire PSD-PNL-USR în plenul reunit / Florin Roman, lui Dan Barna: Sunteți un ageamiu / Liderul USR: Vă dați demisia dacă CCR respinge legea?

Facebook
camera-deputatilor-plen

O nouă dispută juridică a avut loc, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, pe tema impozitării pensiilor de serviciu ale parlamentarilor. USR a acuzat din nou că procedura folosită este o 'smecherie' a PNL-PSD astfel incat CCR sa primeasca motive de a declara legea neconstitutionala.

Liberalii, prin deputatul Gabriel Andronache, au citit din decizii CCR din care rezulta ca este constitutionala procedura folosita pentru impozitarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. USR-istii au spus ca PNL interpreteaza cum doresc ei deciziile CCR.

„Daca CCR va respinge legea pe acest temei, astept demisia dvs.”, le-a transmis liderul USR, Dan Barna, liderilor PNL și PSD. „Eu zic ca la urmataorea sedinta sa bagam pe ordinea de zi si 'Fara penali in functii publice' sa vedem daca e constitutionala si astept si eu demisia dvs.”, i-a raspuns liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu.

„Ati batut campii, sunteti un ageamiu si un manipulator care nu ati inteles nimic”, a reactionat si liderul deputatilor PNL, Florin Roman.

„Ipocrizie si minciuna, asta s-a intamplat azi. USL traieste”, a reactionat senatorul USR George Dîrcă.

 

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.