Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Români fără vize în SUA. Ciolacu: Mai avem de îndeplinit un criteriu tehnic

Facebook
Marcel Ciolacu

Românii ar putea călători în Statele Unite ale Americii fără vize din 2025, cu un efort comun nu doar al statului, ci al tuturor cetățenilor, a declarat, marți, premierul Marcel Ciolacu, aflat în vizită peste ocean.

Întrebat de jurnaliști dacă a discutat despre ridicarea vizelor pentru români și ce progrese s-au obținut odată cu vizita membrilor Guvernului în SUA, premierul a spus că mai avem de îndeplinit un criteriu tehnic.

„Știți foarte bine că pentru ridicarea vizelor am vorbit cu fiecare congressman în parte, absolut toată lumea ne susține, mai avem de îndeplinit un criteriu tehnic. Aici va trebui să facem un efort nu numai al statului român, ci al nostru, al tuturor românilor, dacă vrem cu adevărat să închidem această discuție la finalul anului 2024 și să fie în aplicare din anul 2025”, a spus Ciolacu.

Prim-ministrul României se află într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii – la Washington D.C. și New York - împreună cu o delegație guvernamentală din care fac parte Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, Luminița Odobescu, ministrul Afacerilor Externe, și Radu Oprea, ministrul Economiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.