Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a făcut o surpriză frumoasă la CE de gimnastică aerobică de la Baku: Sportivele noastre şi-au adjudecat cinci medalii

RTV.net
gimnastica aerobica

România a câştigat medalia de aur în finala probei de grup, la Campionatul European de gimnastică aerobică de la Baku. Încă trei medalii de bronz completează palmaresul tricolor în probe individuale la ediţia din 2019, alături de cea de argint în proba de echipe, potrivit news.ro.

UEG a felicitat România pentru păstrarea titlului european în proba de grup, unde au mai urcat pe podium Bulgaria şi Rusia.

Citește și: Dezvăluire-bombă: USR-PLUS a depășit PNL și PSD

În alte finale de duminică, România a obţinut bronz la perechi mixte, în formula Andreea Nogati şi Dacian Barna, respectiv la trio (Andreea Bogati, Marian Broţei şi Mihai Popa).

Tot în finala perechilor, Sandra Dincă şi Mihai Popa s-au clasat pe locul 6, în timp ce cel de-al doilea trio, compus din Gabriel Bocşer, David Gavrilovici şi Sarmiza Niculescu, a încheiat concursul pe locul 4.

Citește și: Cine a blocat tentativa de fraudă – Rareș Bogdan intervine în scandalul izbucnit după ce mama primarului Constanței a fost prinsă cu 5 buletine de vot

În finala individuală masculină, Gabriel Bocşer s-a clasat pe locul 5, iar Ştefan Huştea pe 8, în timp ce Sandra Dincă a terminat finala feminină pe locul 8.

Concursul de duminică, de la Baku, s-a încheiat cu încă o medalie de bronz, în proba de dans aerobic (componenţă Bianca Becze, Sandra Dincă, Izabela Dumitraşcu, Szofia Meszar, Teea Milea, Sarmiza Niculescu, Flavia Sentea, Steliana Stoenescu).

Citește și: Surpriză! De ce a mers Carmen Iohannis singură la vot

Medalia de aur a fost câştigată de Azerbaidjan, urmată pe podium de Rusia.

Anterior, echipa de seniori a României a câştigat medalia de argint.

La aceeaşi competiţie, juniorii români au câştigat patru medalii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.