Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a mai naturalizat un brazilian: FRF spune că va juca în Națională

Carlos Henrique Ribeiro

Brazilianul Carlos Henrique Ribeiro a primit cetăţenia română şi va putea evolua pentru reprezentativa de futsal a României, informează frf.ro.

În vârstă de 32 de ani, pivotul care în prezent este legitimat în Spania, la Cartagena, a depus vineri jurământul pentru obţinerea cetăţeniei române, scrie news.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Dezastru în sistemul medical! Pacienții în mare pericol! De ce nu vor mai putea primi pacienții bilete de trimitere

Ribeiro a ajuns pentru prima dată în România în 2005. În această perioadă, el a jucat timp de cinci sezoane în ţară, este căsătorit cu o româncă şi au un băieţel de doi ani.

„Sunt fericit că am obţinut cetăţenia română. Abia aştept să îmbrac tricoul galben şi să ajut cât mai mult echipa să ajungă acolo unde merită”, a spus Carlos Ribeiro.

Citește și: S-a aflat! Ce premiu pun la bătaie cei de la Pro TV pentru noua emisiune “Ninja Warrior România”

„Ique”, aşa cum este strigat de coechipieri, are în palmares o Cupă a României, o Supercupă, ambele în 2010, şi un titlu, în 2017, cu Autobergamo Deva, înainte de a se transfera la Cartagena.

În reprezentativa României mai evoluează alţi trei jucători naturalizaţi: portughezul Paulo Ferreira şi brazilienii Sávio Valadares şi Felipe Oliveira. „Îi cunosc bine, sunt băieţi buni şi, mai ales, jucători de mare valoare. Împreună cu ei şi cu ceilalţi jucători sper să ne îndeplinim toate obiectivele”, a mai spus Ribeiro.

Citește și: Breaking News! Ce a decis instanța în dosarul Dragnea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.