Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România ajunge pe locul 34, după ce a urcat trei poziţii, în primul clasament FIFA după întreruperea cauzată de pandemie

FIFA

Naţionala României a urcat trei poziţii, până pe locul 34, cu 1.483 de puncte, în primul clasament FIFA/Coca-Cola publicat după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, potrivit news.ro.

Aversarele României din grupa de Liga Naţiunilor ocupă următoarele locuri: Austria - locul 27, cu 1.505 puncte, în coborâre o poziţie, Irlanda de Nord - locul 38, cu 1.468 de puncte, în coborâre două poziţii şi Norvegia - locul 44, cu 1.452 puncte, menţinere.

Islanda, adversara echipei antrenate de Mirel Rădoi în play-off-ul pentru Euro-2020, ocupă locul 41, cu 1.457 de puncte, după o coborâre de două poziţii.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Ierarhia este condusă de Belgia, cu 1.773 de puncte, urmată de Franţa - 1,774 puncte, Brazilia - 1.712 puncte, Anglia - 1664 de puncte şi Portugalia - 1.653. Din acest Top 5, primele patru şi-au menţinut poziţiile anterioare, în timp ce Portugalia a urcat două locuri.

Cu excepţia amicalului Uzbekistan - Tadjikistan, scor 2-1, toate celelalte meciuri care au avut loc în septembrie au fost în Europa.

Precedenta ierarhie a fost publicată la 9 aprilie. Următorul clasament va fi dat publicităţii la 22 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.