Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România e departe de criză alimentară: Drumarii strâng saci întregi de cartofi, ceapă și foi de varză de pe marginea drumurilor

click.ro
gunoier

Mulți români preferă, și după perioada concediilor, să arunce mizeria pe maginea drumului. Drumarii din Covasna strâng saci cu ceapă, cartofi, foi de varză. și sfeclă în diverse stadii de putrefacție. Cei de la DRDP Brașov atrag atenția celor care scapă astfel de deșeurile din gospodărie că riscă amenzi usturătoare, care pot duce chiar și la confiscarea vehiculelor cu care au efectuat transportul.

„Ce mai adunăm de pe marginea drumului? Mai nou și produse agricole alterate... Colegii noștri din cadrul SDN Sfântu Gheorghe au fost nevoiți în ultima perioadă să strângă ceapă, cartofi, foi de varză și buruieni din parcările din județul Covasna. Evident, toate putrezite și emanând un miros extrem de neplăcut”, spun cei de la DRDP Brașov.

„După cum știți, în sezonul de vară ne confruntăm cu mari probleme referitoare la bunul simț al participanților la trafic în ceea ce privește aruncarea gunoiului pe carosabil și în parcări, dar se pare că nu se întâmplă doar în perioada concediilor. Avem o situație nouă pe care am întâlnit-o pe Drumul Național 11, unde colegii noștri au găsit pe marginea drumului și resturi ale culturilor. Nu știu dacă producătorii le-au aruncat sau comercianții, samsarii de produse agricole, dar am găsit saci de cartofi, de ceapă, de sfeclă aflate în diverse stadii de putrefacție, care bineînțeles trebuie înlăturate”, declară Tudor Duțu, directorul regional al DRDP Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.