Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România, învinsă de Israel şi în al doilea amical de la Tel Aviv

frbaschet.ro
baschet final four

Naţionala de baschet masculin a României a fost învinsă şi joi, la Tel Aviv, de reprezentativa Israelului, în al doilea meci amical din pregătirile pentru precalificările CE2025.

Israel s-a impus cu scorul de 105-61 (54-37), după ce, marţi, în prima confruntare, câştigase cu scorul de 112-61 (45-32), conform news.ro.

Naţionala antrenată de Dragan Petricevici se pregăteşte pentru partidele oficiale din precalificările Campionatului European din 2025, în 25 august cu Portugalia, şi în 28 august cu Bulgaria, în grupa F.

Următoarele partide se vor juca cu Cipru (10 noiembrie) şi Portugalia (13 noiembrie), pentru ca finalul campaniei să cuprindă disputele cu Bulgaria (23 februarie 2023) şi Cipru (26 februarie 2023).

Tricolorii s-au calificat în faza secundă a precalificărilor după ce au câştigat grupa B din prima fază, în care au fost angrenate 10 echipe naţionale.

În faza secundă participă 12 echipe, împărţite în trei grupe, iar în calificările CE2025 se va califica direct doar prima clasată din fiecare, după meciurile tur-retur. Celelalte vor mai avea o ultimă şansă de a continua cursa în turul III al precalificărilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.