Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România învinsă de Portugalia la Campionatele Mondiale de tenis de masă din Coreea de Sud

autoinsurancedeal.org
tenis de masa

Selecţionata masculină a României a fost învinsă de Portugalia cu 3-0, vineri, în primul său meci din Grupa B a Campionatelor Mondiale de tenis de masă pe echipe de la Busan (Coreea de Sud).

Eduard Ionescu a fost învins de Marcos Freitas cu 3-2 (7-11, 11-3, 8-11, 14-12, 13-11), după un meci foarte strâns. Şi al doilea duel a fost foarte echilibrat, dar Joao Geraldo a dispus de Ovidiu Ionescu cu 3-0 (11-9, 11-9, 12-10). În a treia confruntare s-a încheiat cu victoria unui portughez, Tiago Apolonia, care l-a învins pe Iulian Chiriţă cu 3-1 (8-11, 11-6, 11-6, 11-7), potrivit Agerpres.

România va juca în continuare cu Egiptul (sâmbătă 17 februarie, ora 06:00), Thailanda (duminică 18 februarie, ora 13:00) şi Iranul (marţi 20 februarie, ora 06:00).

Lotul masculin este alcătuit din Ovidiu Ionescu, Eduard Ionescu, Darius Movileanu, Andrei Istrate, Iulian Chiriţă, antrenorii Andrei Filimon, Ionuţ Seni şi kinetoterapeutul Adrian Mîrza.

La competiţie participă 40 de echipe, la feminin şi masculin. Campionatele Mondiale pe echipe sunt criteriu de calificare pentru JO Paris 2024, iar primele opt echipe vor avea asigurată calificarea directă la Jocurile Olimpice.

Câştigătoarele grupelor se vor califica direct în optimile de finală, iar formaţiile de pe locurile 2 şi 3 vor accede în şaisprezecimi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.