Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România secolului XXI: Poşta Română cumpără lemne de foc de câteva milioane de lei

Poşta Română alocă 11,7 milioane lei, fără TVA, pentru combustibil solid - lemne de foc, peleţi şi brichete, achiziţia implicând încheierea unui acord-cadru pentru o perioadă de 48 de luni, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

"Entitatea contractantă intenţionează să achiziţioneze combustibil solid, respectiv lemne de foc, peleţi şi brichete, pentru asigurarea încălzirii în subunităţile poştale şi în spaţiile de cazare din reţeaua CN Poşta Română SA pe o perioadă de 4 ani (2021-2024). Contractele subsecvente vor avea o durată de 12 luni", se menţionează în anunţ, potrivit Agerpres.ro.

Cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 5% din valoarea de atribuire a contractului subsecvent, fără TVA. Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate - preţ.

Poşta Română este cel mai mare operator naţional din domeniul serviciilor poştale şi se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Cercetării Inovării şi Digitalizării (93,52%) şi Fondul Proprietatea (6,48%). Compania deţine o reţea de peste 5.600 de subunităţi poştale la nivel naţional, distribuind săptămânal peste 11 milioane de trimiteri poştale. De asemenea, mai mult de 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poştei Române şi peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.