Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România trebuie să învingă Irlanda de Nord pentru a spera la urna a doua valorică la tragerea la sorţi a preliminariilor CM

www.digisport.ro
nationala

România trebuie să învingă Irlanda de Nord pentru a spera la urna a doua valorică la tragerea la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, informează FRF, potrivit news.ro.

După rezultatele înregistrate, duminică, în Liga Naţiunilor, devine şi mai intensă cursa tricolorilor pentru un loc mai bun în clasamentul FIFA, cel în baza căruia se vor stabili urnele tragerii la sorţi a preliminariilor CM 2022, care va avea loc la 7 decembrie.

România are nevoie de o victorie la Belfast cu Irlanda de Nord şi, în acelaşi timp, să aştepte paşi greşiţi din partea Slovaciei (joacă în Cehia) şi Rusiei (joacă în Serbia, şi un egal ar putea să fie avantajos). Toate cele trei partide se dispută miercuri.

Citește și: BREAKING Au fost VÂNDUTE, BĂTUTE, ÎNECATE controlat în CADĂ și INJECTATE cu heroină - Poveștile crunte a victimelor grupării lui Alex Bodi/Adrian Tâmplaru

Calculele sunt făcute în baza prezumţiei că România va obţine în urma deciziei UEFA cele trei puncte cu Norvegia, partidă anulată în urma neprezentării nordicilor la meci.

Calificările europene pentru CM vor începe în martie.

Miercuri, de la ora 21.45, România va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, ultima partidă din Grupa 1 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.