Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România TV şi Sebastian Ghiţă,'torpilaţi' de un lider de partid:Totul s-ar putea termina la tribunal

ziarulincomod.ro
sebastian ghita

Scandal imens şi acuzaţii dure cu ceva mai mult de o lună înaintea alegerilor parlamentare. Cei de la România TV şi Sebastian Ghiţă sunt atacaţi de cei de la PRM. Liderul formaţiunii, Adrian Popescu ameninţă cu judecata postul de televiziune şi anunţă că PRM va avea candidaţi în majoritatea judeţelor din ţară chiar dacă au avut parte de numeroase contestaţii.

Citeşte şi: Preoți și un episcop lansează acuze HALUCINANTE la adresa Maiei Sandu: 'E stearpă'

"Partidul România Mare (PRM) va candida la alegerile din decembrie la nivel naţional. Majoritatea contestaţiilor au fost respinse şi, cu câteva excepţii, filaliale locale ale PRM au câştigat.

În acest moment, mai sunt în curs de judecare apelurile din cateva judeţe, inclusiv Vâlcea, unde noi am fost surprinşi initial de data de 15 noiembrie ca termen de judecare, lucru care intra total în contradicţie cu legea electorală, care stipulează clar că acest gen de contestaţii se judecă în regim de urgentă. Între timp, data a fost schimbată în 7 noiembrie. Credem că la Curtea de Apel Piteşti, unde se judecă, s-a strecutat o greşeală şi suntem bucuroşi că s-a remediat, mai ales ca noi, PRM, la Vâlcea, avem drept candidat la Senatul României pe maestrul Florin Zamfirescu.

Citește și: Conduce în SÂNII GOI, dar cu centura pusă: IMAGINI de senzație cu o femeie, la volan / VIDEO

Totodată, PRM îşi rezervă dreptul de a da în judecată postul de televiziune ROMÂNIA TV pentru poziţia ostilă pe care o are, în mod constant, faţă de PRM, şi asta începând cu alegerile locale din acest an. Considerăm că activitatea acestui post TV depaşeşte în sens negativ deontologia profesionala în ce priveşte activitatea jurnalistică şi dezinformează în mod voit şi iresponsabil opinia publică când este vorba de Partidul România Mare. Suntem conştienţi că în spatele acestui atac concertat se află de fapt un motiv politic, repectiv Partidul România Unita (PRU) - unde Sebastian Ghiţă este vicepreşedinte - un partid anexa al PSD, care doreşte să aibă drum liber în alegerile din decembrie, în condiţiile în care toţi cei care gândesc în ţara asta îl consideră ca fiind o glumă proastă. De fapt, şi nu suntem singurii care gândesc aşa, PRU va accede în Parlamentul României doar având o întelegere cu PSD. Şi acum vă întreb eu pe dvs. şi pe toţi cei care, din necunoştintă de cauză sau poate din idealism, sunt mebrii PRU: Ce credeţi că se va întâmpla cu acest partid, PRU, cu foarte mulţi membrii PSD integraţi, actuali demnitari PSD, când are să fie în Parlament? Va lupta pentru România şi pentru filonul naţional? NU! Se va sparge precum alt partid vechicul, PP-DD, şi cei care au plecat din PSD, sau alte partide, se vor întoarce de unde au plecat. Sau, în cel mai bun caz, în alianţă cu PSD vor conduce spre săracie lucie acest popor, aşa cum au făcut-o în ultimii 25 de ani. Naţionalismul comercial, de conjunctură, fals şi ipocrit, promovat de PRU nu are cum să acceadă mai sus de nivelul lor moral. Este imposibil.

Citește și: Cu ea a înșelat-o Cristiano Ronaldo pe Irina Shayk: Da, e ROMÂNCĂ / FOTO

În acest moment, Partidului România Mare se află pe un trend pozitiv şi avem convingerea că ne vom atinge obiectivul de 11% în alegerile generale din decembrie. Nu avem nici un fel de îndoiala că filonul naţionalist patriotic din România va fi alături de noi, de PRM. Am fost, suntem şi vom fi singurul partid autentic naţionalist din Romania.", anunţă liderul PRM, Adrian Popescu, într-un comunicat de presă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.