Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România va juca împotriva Croaţiei, Ucrainei şi Georgiei, la Cluj-Napoca, pentru calificarea la Mondialul de handbal feminin U20

Federatia Romana de Handbal
handbal

Naţionala de handbal feminin tineret a României va întâlni, în ordine, Croaţia, Georgia şi Ucraina, în grupa a 2-a de calificare la Campionatul Mondial din Ungaria. Meciurile vor avea loc la BT Arena, din Cluj-Napoca, începând de vineri, iar fanii care au bilete la partida senioarelor dintre România şi Rusia, de duminică, vor avea acces şi la confruntările din grupa preliminară pentru CM under 20.

Naţionala antrenată de Gheorghe Tadici va debuta vineri, de la ora 16.00, cu Croaţia, programul complet fiind următorul: vineri – ora 11.00 Ucraina – Georgia, 16.00 Croaţia – România, sâmbătă - 11.00 Croaţia – Ucraina, 16.00 România – Georgia şi duminică - 11.00 România – Ucraina, 14.00 Georgia – Croaţia, anunță News.ro.

Primele două clasate din grupă se vor califica la turneul final al Campionatului Mondial din acest an, găzduit de Ungaria, între 1-15 iulie.

Căpitanul naţionalei de tineret, Sorina Târcă, a declarat înaintea debutului în grupa de la Cluj-Napoca: ”Cred că cel mai mare atu este că jucăm acasă şi avem susţinerea suporterilor, dar şi faptul că formăm o echipă şi suntem unite. Avem multe de învăţat de la domnul Tadici, ne-am obişnuit cu dânsul şi suntem ascultătoare. Este un turneu important pentru noi, este ultimul an înainte de seniorat şi ne dorim să urcăm pe podium la Campionatul Mondial.

Fanii handbalului vor avea ocazia să asiste şi la partida de senioare, dintre România şi Rusia, programată duminică, de la ora 18.30, în preliminariile CE2018. Biletele cumpărate pentru acest meci vor permite accesul şi la partidele din grupa a 2-a a preliminariilor CM de tineret.

Naţionala de senioare se va antrena, începând de vineri, când de la ora 10.30 este programată conferinţa de presă oficială, cu participarea antrenorilor Ambros Martin, Horaţiu Paşca şi a două jucătoare.

Cele patru partide din BT Arena se vor disputa sub egida ”Cluj – oraş european al sportului în 2018”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.