Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România va organiza, la București, Campionatele Europene de Lupte din 2019

Federația Română de Lupte a fost anunțată oficial, printr-o adresă a Federației Europene de Lupte (UWW-Europe), că a primit organizarea la București a Campionatelor Europene de seniori din 2019, informează FRL pe pagina oficială de Facebook.

"Gândim și privim în viitor! Astăzi am primit hârtia oficială din partea UWW pentru organizarea Campionatului European de seniori din 2019 la București. Vreau să le mulțumesc pentru sprijin tuturor acelora care au crezut în mine, echipa mea și în luptele românești, vreau să îi felicit și să le mulțumesc totodată și sportivilor, sportivelor, antrenorilor, staff-ului medical, care în ultima perioadă au reușit perfomanțe deosebite și ne-au plasat din nou în prim planul luptelor mondiale și sportului din România. Toate aceste performanțe deosebite și realizări manageriale nu erau posibile dacă nu lucram în echipă, faptul că toată suflarea luptelor românești a înțeles acest lucru, a făcut ca FRL să fie o instituție respectată și performantă", a scris președintele FRL, Răzvan Pîrcălabu pe pagina de Facebook.

Inițial, Bucureștiul trebuia să organizeze Campionatele Europene de seniori din 2018, însă forul continental a decis ca gazda ediției de anul viitor să fie orașul Kaspisk din Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.