Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii au luat cu asalt piețele de Florii, un medic de la Matei Balș avertizează: 'Ar putea avea efecte negative. Nu ne-am dori să avem o perioadă și mai grea'

retailgazette.co.uk
supermarket-mancare

Piețele din Capitală s-au aglomerat în preajma Floriilor și se așteaptă ca în această perioadă, cea a sărbătorilor Pascale, tot mai mulți oameni să meargă la cumpărături și să nu respecte măsurile impuse de autorități în încercarea stopării răspândirea pandemiei de coronavirus.

În acest context, medicul infecționist de la Matei Balș, Adrian Marinescu, a declarant că spera ca lucrurile să nu ia o amploare mare, iar acest fenomen nu va duce la o creștere explozivă.

”Pentru a avea o prognoză corectă, așa cum ne așteptăm în ultimele săptămâni, să avem un vârf după Paște, și el să fie într-o limită rezonabilă, ar trebui să nu fie un derapaj mare în această perioadă”, a declarant, pentru B1 TV, Adrian Marinescu.

Ministrul Finanțelor anunță o surpriză de proporții în România: 'O sa avem un reviriment al economiei chiar din iulie, august'

Acesta a adăugat că, pentru a nu avea o creștere mare intracomunitară, înseamnă că nu ar trebui să se producă, la nivelul populației sau la nivel de masă, o schimbare.

Doctorul a menționat că vrea să creadă că sunt lucruri izolate și ceea ce a fost de Florii în piețe sau în supermarketuri ”nu reprezintă o regulă pentru că ar fi un lucru rău care ne-ar putea face să ajungem la un efect negative, ori nu-și dorește nimeni să fie o perioadă mai lungă, cu mai multe îmbolnăviri”.

Adrian Marinescu  consideră că nimeni nu și-ar dori să avem o perioadă și mai grea pentru că nu respectăm regulile de acum în perioada Paștelui.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.