Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii au 'RUPT' de Black Friday: Milioane de produse și zeci de kilograme de AUR vândute

www.greatnews.ro
Black Friday

Românii au așteptat cu sufletul la gură reducerile de Black Friday! Iar vânzările au fost pe placul marilor magazine. Valoarea totală a comenzilor înregistrate de Black Friday de către cel mai mare retailer din România, eMag, a depășit 300 de milioane de lei (66,7milioane euro). Potrivit informațiilor afișate de retailer, au fost vândute peste 32.000 de televizoare, 113 bijuterii cu diamante și aproape 13 kilograme de aur.

Din numărul total al comenzilor, 26,1 % au fost plătite cu cardul. Numărul produselor vândute a fost de 1.109.764, iar cel al produselor rămase nevândute este de 190.236, scrie News.ro.

Printre cele mai vândute produse au fost televizoarele, peste 32.000, parfumurile, peste 39.000, electrocasnicele mici, peste 87.000, produse pentru casă, peste 182.800, componente PC și periferice, peste 56.300. În cazul produselor speciale, au fost vândute 113 bijuterii cu diamante.

Citește și: Șeful BCR anunță: 'Țara noastră nu are nevoie de un RĂZBOI cu băncile'

Cantitatea de aur achiziționată a fost de 12.956 de grame.

Numărul total de vizite pe site a fost de 6.236.230, iar timpul total petrecut de toții utilizatorii pe site-ul eMag a reprezentat echivalentul a 164 de ani, 40 de zile și 22 de ore.

Românii au alocat în acest an de Black Friday sume mai mari pentru cumpărături, astfel că valoarea medie a unei comenzi a urcat cu 70% față de evenimentul de anul trecut, la 850 de lei, căutând în special telefoane mobile, laptop-uri, televizoare si gadget-uri, potrivit datelor magazinului online de produse IT evoMAG.

“Înregistrăm o creștere de 70% a valorii medii a unei comenzi, în comparație cu cea de anul trecut de Black Friday. De asemenea, observăm că românii încep să cumpere produse cu o valoare mai mare, pe fondul creșterii nivelului de trai și a puterii de cumpărare”, a declarat directorul general al evoMAG, Mihai Pătrașcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.