Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii nu prea mai gustă ştirile de la televizor. Vezi evoluţia televiziunilor de ştiri în Aprilie

televizor tv

Odată cu venirea primăverii a scăzut şi interesul pentru stirile de la televizor.

Potrivit paginademedia.ro, seara, în intervalul de maximă audienţă canalele de ştiri au cifre mai mici în comparaţie cu luna martie, ca de altfel majoritatea canalelor generaliste. După media pe zi, audienţele din aprilie sunt apropiate cu ratingurile din martie.

România TV rămâne în faţa canalului generalist Prima TV. În Prime-Time, Digi 24 se menţine, ca medie de audienţă în mediul urban, peste Realitatea TV.

După media pe zi, principala observaţie este legată de Antena 3: Canalul de ştiri al Intact împarte în aprilie poziţia a treia cu postul Kanal D, după ce luna trecută era înaintea turcilor cu câteva zeci de mii de telespectatori.

Audienţele staţiilor de ştiri în luna aprilie:

Posturile de ştiri în martie, în Prime-Time (19.00-23.00), la nivel urban:

Antena 3: cel mai urmărit canal din nişa de ştiri are o medie de 330.000 de telespectatori pe minut în prime-time, în mediul urban. Faţă de luna martie, este o scădere de peste 80.000 de telespectatori. În clasamentul general al staţiilor, postul de ştiri al Intact rămâne pe locul patru.

România TV: un minus de 10.000 de telespectatori pentru staţia lui Sebastian Ghiţă în luna aprilie, faţă de martie. Cu o medie de 185.000 de telespectatori seara, România TV îşi menţine locul 7 în topul general de seară.

B1 TV: Staţionează. Aceeaşi audienţă şi acelaşi loc seara în aprilie: 80.000 de telespectatori medie, locul 11 în Prime-Time.

Digi 24: Postul RCS are în aprilie, seara, o medie de 66.000 de telespectatori, faţă de 77.000 în martie. În clasamentul general de seară, este pe locul 12.

Realitatea TV: Este a doua lună consecutivă când Realitatea TV are o medie sub Digi 24, la o distanţă foarte mică însă, de 5.000 de telespectatori. Audienţa Realitatea TV în Prime-Time: 61.000, un minus de 12.000 în comparaţie cu luna martie.

După MEDIA PE ZI (intervalul 2.00-26.00), în mediul urban:

Şi după media pe toată ziua se înregistrează uşoare scăderi în consumul de posturi de ştiri:

Antena 3: Postul de ştiri împarte poziţia a treia din clasamentul general cu Kanal D. Şi postul Intact, dar şi canalul turcesc, au acelaşi rating în aprilie: 191.000 de telespectatori. În martie, diferenţa dintre cele două posturi era de 30.000 de telespectatori, în favoarea Antena 3.

România TV: este imediat după Antena 3 şi Kanal D, cu o medie de 112.000 de persoane (faţă de 119.00 în martie).

B1 TV: Aproape aceeaşi audienţă şi după media pe zi: 55.000, faţă de 57.000 în martie.

Digi 24: Diferenţă foarte mică în aprilie pentru postul RCS, faţă de martie: 41.000 de telespectatori, cu 4.000 sub prima lună de primăvară.

Realitatea TV: În luna martie, Realitatea TV era imediat după Digi 24. În aprilie, este după Digi 24, dar şi după Disney, însă la distanţă mică. Media Realitatea TV în aprilie: 34.000, faţă de 43.000 în martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.