Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii se implică în campania anti-Brexit/VIDEO

www.catholicherald.co.uk
brexit

Mai sunt doar trei zile până când cetățenii din Marea Britanie vor decide prin referendum păstrarea sau ieșirea țării lor din Uniunea Europeană.

Liderul taberei „IN”, prim-ministrul David Cameron, a renegociat o serie de termeni cu liderii europeni, în vederea pregătirii terenului pentru rămânerea Marii Britanii în UE. Acesta a reușit să obțină o serie de avantaje sociale și economice în privința alocațiilor pentru copii sau a ajutoarelor sociale pentru muncitori. Cameron speră ca prin obținerea unui statut special al țării sale, să-i convingă pe compatrioții săi că nu mai există motive pentru care să-și dorească ieșirea M.B. din Uniune.

Oricare ar fi rezultatul votului, acesta va avea urmări politice, economice și sociale la nivel mondial. În acest sens, românii se implică și ei în campania anti-Brexit.

Smartlink Communications a lansat, luni, "din inima Bucureştiului", "o contribuţie modestă şi onestă" la campania Remain din Marea Britanie. "Vă iubim, UK, vă admirăm, şi am dori să rămâneţi în Europa! Conduceţi, nu plecaţi", este îndemnul românilor pentru britanici, notează economica.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.