Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ROMATSA, anunț de ultimă oră despre situația financiară a companiei, după ce datoria către frații Micula a fost achitată

romatsa

ROMATSA vine cu precizări de ultimă oră după ce premierul Ludovic Orban a anunțat că datoria către frații Micula a fost achitată. Guvernul a achitat titlul executoriu în cazul acțiunii de poprire a banilor pentru Romatsa, a declarat Ludovic Orban, marți pentru MEDIAFAX. Premierul a precizat că Viorel Micula și-a retras acțiunea de poprire a banilor și că Eurocontrol va putea vira bani în conturi.

Citește și: Sume de INVIDIAT - Cât primesc primă de Crăciun angajații de la stat: În trei luni câștigă cât câștigă într-un an în această companie

"Incertitudinea financiară cu privire la ROMATSA a luat sfârșit! Prin implicarea Guvernului României situația conturilor deținute de către Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA a revenit la normal.

In data de 23.12.2019 executorul care îl reprezintă pe Viorel Micula a depus la Eurocontrol cererea de ridicare a popririi instituite asupra ROMATSA. În acest sens avocații care îl reprezintă pe Viorel Micula au prezentat Tribunalului de Primă Instanță flamand din Bruxelles dovada transmiterii către Eurocontrol a solicitării de ridicare a popririi, lucru certificat în sala de judecată și de avocații care reprezintă Eurocontrol.

Drept urmare judecătorii au dispus ridicarea popririi, urmând să fie redactat ulterior și documentul aferent.

Totodată, în urma discuțiilor, Eurocontrol va vira astăzi către ROMATSA banii colectați prin poprire până la această dată", transmite Romatsa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.