Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romelu Lukaku, forfait pentru amicalul Belgiei cu Irlanda, de la Dublin

lukaku Inter

Atacantul Romelu Lukaku a declarat forfait pentru meciul pe care selecţionata Belgiei, adversara României la EURO 2024, îl va disputa sâmbătă la Dublin în compania Irlandei, a anunţat marţi Federaţia belgiană de fotbal pe contul său de pe reţeaua X, potrivit Agerpres.

Atacantul echipei italiene AS Roma se confruntă cu "o uşoară suprasolicitare în zona inghinală", conform unui comunicat difuzat de federaţia de la Bruxelles.

Lukaku s-a alăturat luni selecţionatei Belgiei în cantonamentul de la Tubize, pe care l-a părăsit între timp. Cu toate acestea, el va călători vineri în Irlanda şi va însoţi apoi echipa şi la Londra, unde belgienii vor înfrunta Anglia într-un alt meci amical.

Selecţionata Belgiei îşi începe pregătirile pentru EURO 2024 cu un amical împotriva Irlandei, sâmbătă pe stadionul Aviva din Dublin (19:00 - ora României). Elevii lui Domenico Tedesco vor înfrunta apoi Anglia marţi, pe stadionul Wembley (21:45 - ora României).

"Les Diables Rouges" vor mai disputa alte două meciuri amicale înaintea EURO 2024, ambele pe teren propriu, cu Muntenegru (5 iunie) şi Luxemburg (8 iunie).

Belgia îşi va începe campania la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Slovaciei, la Frankfurt, înainte de a înfrunta România, pe 22 iunie, la Koln.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.