Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romstal este noul sponsor al Federației Române de Fotbal

sigla FRF

Federaţia Română de Fotbal a prezentat un nou sponsor înainte de startul preliminariilor pentru Campionatul European din 2020, unde tricolorii lui Cosmin Contra se vor duela cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, potrivit mediafax.

De joi, 14 februarie, Romstal, companie ce se ocupă cu comercializarea echipamentelor de instalaţii pentru construcţii şi materiale pentru amenajarea băilor,este sponsorul oficial care va fi afişat pe spatele echipamentului de joc al echipei naţionale. Oficialii FRF au publicat totul prin intermediul site-ului oficial: “Suntem norocoşi să putem fi alături de Echipa Naţională de Fotbal, un simbol al sportului românesc. Ne onorează faptul că putem ajuta la dezvoltarea performanţei în fotbalul românesc şi sperăm că suportul nostru să contribuie la obţinerea unor rezultate excelente din partea echipei.

Acest parteneriat ne aduce mai aproape de ţelul nostru: acela de a promova un stil de viaţă sustenabil prin activităţi sportive. Adăugăm astfel un nou proiect de valoare dezvoltat sub umbrela «Parteneriat pentru performanţă»”, a declarat Alexandru Petrescu, CEO-ul Romstal, în cadrul unei conferinţe de presă la care a fost prezent şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

România va juca primul meci în cadrul preliminariilor EURO pe 23 martie împotriva Suediei, pe terenul nordicilor. Aceştia au terminat neînvinşi Grupa 4 a Ligii C din cadrul UEFA Nations League, dar nu au reuşit să se califice în eşalonul superior, Serbia terminând campania cu 14 puncte, cu două mai mult faţă de tricolori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.